Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdravím všechny.

Dnes jsem přidal na naše stránky odkaz na SMS psílač TRECA.Jedná se o sms bránu pro rozesílání zpráv do všech sítí zdarma.Odkaz je umístěn v levém sloupci nad počasím.První řádek vám spustí sms posílač,pokud ho máte nainstalovaný.Pokud ne tak druhý řádek odkazu vás přesměruje na stránky odkud si tento malý prográmek stáhnete a kde se potom můžete zaregistrovat a využívat všech jeho výhod.Více se dozvíte přímo na stránkách tohoto programu.

Popis programu SMS posílač Treca

SMS zdarma do všech sítí
SMS posílač Treca je program pro odesílání SMS zdarma na všechny české operátory. Umí také posílat sms na T-Mobile Slovensko.

Automatické odstraňování diakritiky
V případě psaní sms s diakritikou, jak to umožňují některé mobilní telefony, je možný počet napsaných znaků neúměrně menší proti sms zprávě bez diakritiky. Proto SMS posílač Treca již během psaní z sms diakritiku odstraňuje. Toto odstraňování probíhá naprosto automaticky, můžete tedy psát text s diakritikou, jak jste zvyklí, a program se o vše postará.

Zvýrazněné rozdělení sms
SMS posílač Treca během psaní sms zobrazuje počet zbývajících znaků do konce zprávy a počet zpráv, na který bude text rozdělen. Pokud bude sms při odeslání rozdělena na více částí, program jednotlivé části sms barevně zvýrazní. Místo, kde bude zpráva rozdělena, je tedy zřetelné na první pohled.

Zkracování zpráv
Počet zpráv lze snížit stiskem tlačítka "Zkrátit". Funkce zkrácení SMS převede počáteční písmena ve slovech na velká a odstraní všechny mezery.

Posílání hromadné sms
Program zvládne odesílat hromadné sms zprávy. Příjemce můžete přidávat buď jednotlivě, nebo přes kontextové menu v seznamu kontaktů rovnou celé skupině (návod).

Výběr brány dle operátora
Před posláním sms lze nastavit bránu, přes kterou bude zpráva odeslána. Program automaticky přednastavuje bránu operátora podle předčíslí zadaného čísla tak, aby zpráva byla poslána zdarma. Na výběr jsou dále spolehlivé placené brány s podporou doručenek. Doručení takto poslané zprávy pak vidíte přímo v programu.

Posílání sms na přenesená čísla
Pokud napsanou zprávu přes přednastavenou sms bránu nelze odeslat, protože příjemce změnil operátora, nevadí. SMS posílač Treca dokáže zjistit operátora dokonce i u přeneseného telefonního čísla.

Kontakty dostupné odkudkoliv
Vaše kontakty jsou uloženy na serveru a máte je tedy přístupné z libovolného počítače. Pokud máte program nainstalovaný doma i v práci a použijete stejný login, uvidíte na obou počítačích stejné kontakty. Kontakt přidaný doma se Vám zobrazí i v práci. Jestliže potřebujete zjistit telefonní číslo svého přítele či obchodního partnera a nemáte nainstalovaný SMS posílač Treca, stačí se přihlásit na sms-posilac.treca.cz. V sekci "Můj účet - kontakty" naleznete svůj adresář. Kontakty lze importovat z databáze MS Access a souboru csv. Dále je lze synchronizovat s MS Outlook – a tím v podstatě i s mobilním telefonem, který je také synchronizován s MS Outlook.

Klávesové zkratky
Pokud upřednostňujete klávesnici před myší, budou se Vám hodit následující tipy. Jestliže v adresáři (v programu vpravo) začnete psát, vybere se jméno, které začíná na zadaný text. Po vybrání správného jména stiskněte klávesu ENTER - vybraný kontakt bude nastaven jako příjemce a kurzor se přesune do pole pro psaní textu SMS zprávy. Po napsání SMS zprávy použijte kombinaci CTRL+ENTER pro odeslání.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

UKP-66

Влад Измайлов,27. 9. 2020 6:15

Купим складские остатки:
УКП-66 цвет Белый (BLNDA000011) 1450руб.
УКП-66 цвет Молоко (BLNDA000012) 1500руб.
УКП-66 цвет Бежевый (BLNDA000017) 2000руб.
УКП-66 Алюминий, Титан, Антрацие (BLNDA000013, BLNDA000014, BLNDA000016) 2450руб.