Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kouzelné vánoce s dědečkem a babičkou 2010

9. 1. 2011

   V hlavních rolích tohoto pásma se představily především děti,které svými koledami, básničkami a zpěvem zaslzely nejedno oko v sále. Babičku a dědečka  si zahráli Jiřina a Julius Langovi, kteří na jevišti vypadali jako vystřižení ze starých časů. Děti jejich vyprávění o tom co se ve vánočním čase dělávalo, přihlížely s otevřenou pusou.

   Po ukončení tohoto pásma se premiérově představil Divadelní orchestr složený opět jenom z našich nadaných dětských členů a zahrál nám několik koled. Jako profesorka a zároveň dirigentka, která s dětmi vše secvičila, se představila Lenka Kremláčková a musí všichni uznat, že se jí to povedlo na výbornou.

   Na závěr rozdaly babky, které po celou dobu vystoupení draly peří, všem divákům v hledišti balíčky s perníkem a vánočním přáním.

   Zároveň s touto akcí, probíhala ve vestibulu kina výstava s vánoční tématikou, odkud mohli její návštěvníci přejít za námi do sálu,kde  vánoční výzdobu naaranžovala paní Věra Sigmundová a paní Marie Procházková. Fotografie jsou umístěné ve fotogalerii a určitě každý kdo si je prohlédne, musí uznat, že je to krásné. Za tuto výzdobu jim patří obrovský dík. 

   Jediná věc pokazila celou tuto akci a to velice malá návštěvnost. Chtěli jsme tímto představením odlehčit předvánoční stres a shon a mysleli si, že nejen maminky s dětmi, ale i babičky zavzpomínají s námi na kouzlo starých vánoc a přijdou si za námi odpočinout. Tak snad možná příště. Kdo nepřišel, neviděl a nemůže hodnotit. Ale podle reakce tohoto méněpočetného publika jsme všechny určitě potěšili.

 

Náhledy fotografií ze složky Kouzelné vánoce s dědečkem a babičkou 2010

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář